Freelance tekstschrijver

Schrijven is leuk! Althans, dat vind ik...

Als kind schreef ik verhaaltjes voor de schoolkrant met een mooie tekening erbij. Als tiener vertrouwde ik mijn complete leven toe aan mijn dagboeken en als twintiger schreef ik mijn scriptie, tot ieders verbazing, binnen enkele dagen. Met eindcijfer 9 kon ik de werkende wereld in.

Ik hou van schrijven. Van het vangen van woorden in een mooie rake tekst. Het omschrijven van het verhaal achter de mens, de passie, de ervaring en manier van leven of zijn.  Ik vind het leuk mensen te bewegen, te verbinden en hen te inspireren om zichzelf te laten zien zoals ze zijn. In real-life én online!

Ik ben Geerte Schmitz, content creator, copywriter, tekstschrijver, ideeëngever, sparringpartner en betrokken bij ieder verhaal.
Ik woon in Venlo en werk vanuit huis of daar waar ik nodig ben. Als moeder van 3 jonge kinderen werk ik om de luiers, de zwemles en mijn eigen “me-time” heen.
Dat is voor mij de vrijheid van ondernemen.  Dus krijg je in de avond om 23.10 uur een keer een mailtje van me? Maak je dan vooral geen zorgen! Op dat moment zit ik in de juiste “writers-flow”!

Ik heb de gave om me verplaatsen in jouw persoonlijkheid of onderneming en je verhaal te schrijven alsof het van jou is. Ik kan je op basis van gelijkwaardigheid op weg helpen in de wereld van Social media.
Nieuwsgierig geworden? Let’s talk!