Social media

Social media is een enorm krachtig middel om je klantenkring te vergroten en het vertrouwen van potentiële klanten te winnen. Toch voelt het voor vele als een verplichting. Geldt dat ook voor jou?
Ben jij ook degene die zegt “ik weet dat ik er meer uit kan halen maar ik heb er zo weinig mee?”  Laten we dan eens sparren!

Stop met het vooruitschuiven van je online zichtbaarheid!
Laat mij je helpen met focus, structuur en pakkende content die de lezer raakt.
Als stok achter de deur, sparringpartner, schrijver of beheerder van jouw pagina. Alles is mogelijk. 

Social media is je marktkraam!

Mensen zien jou en je product en in nog geen twee seconde bepaalt het oog of ze doorlopen of niet. Als je vriendelijk zegt “goedemorgen mevrouw” durf ik te wedden dat ze even naar je toe komt.
Zo werkt het! Oók online.
Mensen kopen van mensen. Van mensen die zichzelf zijn, betrokken, enthousiast, open en eerlijk. Geen salespraat maar een puur gesprek.

Uit ervaring weet ik dat jezelf zijn online, de allerbeste resultaten oplevert. Wees oprecht, puur en betrokken bij je doelgroep en je zult merken dat dit wordt gewaardeerd. Geef vertrouwen en je krijgt vertrouwen! In eenvoudige stappen wordt die ene voorbijganger een volger, en uiteindelijk een betalende klant met een netwerk.

Schrijven van content uitbesteden.

Hoe fijn zou het zijn als je volledige focus kunt houden op je eigen bedrijf en er toch structureel berichten op Social media verschijnen?
Geef jezelf ruimte voor de groei van je bedrijf door je social media uit handen te geven.

Ik verdiep me in je onderneming en schrijf in jouw woorden. Eén gesprek per maand levert mij al duizenden ideeën op voor jouw content. Ik schrijf en jij leest mee. Niets gaat online zonder je goedkeuring; het blijft jouw verhaal ook al voer ik de pen.

Abonnement of strippenkaart?

Dan lees ik graag met je mee om je tekst meer kracht bij te zetten. Klopt de zinsopbouw, is je verhaal herkenbaar, duidelijk leesbaar en gebruik je niet te veel vakjargon? Ik voorzie je tekst graag van mijn liefdevolle feedback, corrigeer en redigeer.

Kom uit je veilige haven en laat jezelf zien! Je hebt zoveel te vertellen.

Zelf schrijven van content.

Wil je het liefst je content zelf schrijven maar heb je een helpende hand nodig? Iemand die met je meeleest én denkt over een strategie op Social media die bij jou past? Laat mij met je meekijken totdat je het alleen kunt.

Ik geef je vanuit mijn ervaring tips over social media, feedback op je teksten en een gezonde dosis vertrouwen. Samen werken we van een intensieve begeleiding aan de start naar volledige zelfstandigheid. Met teksten die raken, een persoonlijke foto of te gekke video zorgen we voor jouw online zichtbaarheid.
Je huisstijl professioneel en herkenbaar, je content eigen en uniek.
Gegarandeerd een aanpak die werkt voor nu én later.