Tekstschrijver

Je weet precies wat je wilt vertellen, alles zit in je hoofd, maar je krijgt geen letter op papier. Je weet gewoonweg niet waar je moet beginnen en misschien is je Nederlands de reden dat je twijfelt over ieder woord.
In een gesprek lukt het je prima om je verhaal te doen, dan sprankelen je ogen als je vertelt over je plannen.

Is het de tijd, gebrek aan inspiratie of die enorme takenlijst? Wat je reden ook is waardoor het niet lukt. Ik zorg ervoor dat die sprankeling in je ogen zichtbaar is op papier! Dat is mijn kracht.

Jouw woorden, mijn pen!

Dat is de uitdaging!
Niemand hoeft te merken dat jij je teksten niet zelf geschreven hebt.
Gedurende onze samenwerken kruip ik onder jouw huid en de huid van je doelgroep.

We brengen vraag en aanbod samen door teksten te creëren die passen bij jouw unieke persoonlijkheid en ideale klant. Teksten die jouw doelgroep graag leest omdat ze herkenbaar zijn.
Overtuigend, enthousiast, professioneel en precies zoals jij bent. 

Website teksten laten schrijven.

Een website is je digitale visitekaartje en moet dan ook perfect kloppen. Met je website laat je bezoekers zien wat je doet én wie je bent.
De foto’s en de lay-out geven je een online uitstraling. De teksten zorgen ervoor dat je bezoekers bereikt én deze direct aanzet tot actie.

Ik zorg voor een enthousiaste en pakkende tekst welke de lezer raakt en inspireert. Een tekst die aansluit bij jouw verhaal en waarin de SEO-zoekwoorden als vanzelfsprekend worden meegenomen. Alleen dan bereiken we samen de juiste doelgroep en maken we van iedere willekeurige lezer een klant.

Teksten op papier laten zetten.

Een artikel in een magazine of teksten voor een folder. Een brief aan je klanten of misschien wel een interview voor in een krant?
Alles is mogelijk!

Voor mij is ieder verhaal en ieder mens uniek. Een interview met mij is niet meer of minder dan een goed gesprek van mens tot mens.
Ik luister naar je verhaal, verplaats me in de persoon en voel wat het verhaal met mij doet. Daar waar nodig stel ik verdiepende en “domme” vragen om alles, maar dan ook alles boven tafel te krijgen. Het verhaal moet kloppen en uitnodigen om met jou in contact te gaan! Vanuit de persoon geschreven; herkenbaar, eerlijk en oprecht alsook betrouwbaar en professioneel daar waar het zakelijke teksten betreft.

Heb je zelf al iets geschreven?

Dan lees ik graag met je mee om je tekst meer kracht bij te zetten. Klopt de zinsopbouw, is je verhaal herkenbaar, duidelijk leesbaar en gebruik je niet te veel vakjargon? Ik voorzie je tekst graag van mijn liefdevolle feedback, corrigeer en redigeer.